Buon appetito !

Wie zijn wij?

Francesca is de geboortenaam van Francy van Dijk, het gezicht achter Cucina Francesca.

Ooit volgde zij alle opleidingen die nodig waren om een eigen restaurant te beginnen. Met de diploma's vers op zak en een heleboel kook-, horeca- en cateringervaring kwam zij haar man tegen, kreeg 3 fantastische kinderen en het plan 'restaurant' verdween in de koelkast.

In 1995 ontdekte zij Italië en al gauw verloor ze haar culinaire hart aan dit mooie land met zijn bijzondere eetcultuur.

De pure eenvoud, de tradities van de verschillende streken, de mooie producten en de passie van het volk voor hún keuken; het werd één grote culinaire ontdekkingsreis die nog steeds voortduurt. Vanaf toen is Francy zich gaan specialiseren in de authentiek Italiaanse keuken en wat zij het liefst doet is die passie en die kennis delen met anderen.

Sinds 2005 geeft zij zelf kookworkshops en cursussen Italiaans koken waarbij zij ook haar kwaliteiten als gastvrouw kan benutten. Datzelfde geldt voor de culinaire reizen en catering.

Samen koken is leuk, samen eten is lekker en als u er dan ook nog iets van opsteekt hebben wij ons doel bereikt.

Saluti!