Algemeen

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Actueel

Kookworkshops

Kookcursussen

Culinaire reizen

Accommodaties

Gastenboek

Fotoalbum

Contact

 

 

Programma culinaire reis naar Borgo Monticelli in Umbrië - mei 2018

 

  Het exacte programma (wat op welke dag) wordt later pas vastgesteld. Activiteiten die in het programma opgenomen worden zijn onder andere:
  - bezoek aan een lokale ‘caseificio’, waar we onder andere zelf mozzarella gaan maken
  - Perugia is de stad van de chocola, dus bezoeken we een lokaal familiebedrijf waar de heerlijkste chocola wordt gemaakt en gaan zelf ook aan de slag!
  - bezoek aan een indrukwekkend wijnbedrijf, met rondleiding en proeverij
  - vulkanische plekje in Umbrië: daar zijn we te gast bij een familie die voor ons een heel speciale lunch gaat bereiden op een heel speciale plek!
  - we bezoeken een heel klein pastafabriekje en een ‘azienda agricola’waar alle biologische gewassen die geteeld worden verwerkt worden tot allerlei heerlijkheden.

  Verdeeld door de week zijn er 3 a 4 kooklessen waarbij we met elkaar een lunch of diner bereiden op de Borgo. De overige maaltijden zijn (behalve op de vrije dag) opgenomen in het programma . Ofwel waar we op dat moment te gast zijn, ofwel in lokale trattoria.
  De woensdag is altijd een vrij te besteden dag, waar wij echter ter plaatse mooie suggesties voor zullen geven. Dagelijks is er ruimte voor een soort van siesta/moment voor jezelf.
  Niets moet, sfeer is ongedwongen bij ons, je bent op vakantie!

  Voor de novemberreis komen een groot deel van bovengenoemde activiteiten terug. We gaan dan echter ook de bergen in en truffels zoeken met een gids.

Voor een indruk van de locatie verwijzen wij naar: www.castellomonticelli.com
huis san gemini