De prijs voor een workshop bedraagt € 72,00 p.p. m.u.v. de workshop ‘Gelato’, deze is € 78,-pp. De prijs is altijd inclusief aperitief, wijn, afwas (doen wij) en koffie. Een workshop duurt van 18:30-23:00 uur.

Lieve mensen,

Tot mijn spijt moet ik jullie melden dat ook onze kookstudio de deuren, vanwege de coronacrisis, heeft moeten sluiten tot 28 april.
Het is bizar wat er in de wereld gebeurt op het ogenblijk, maar we zullen met zijn allen moeten proberen om er het beste van te maken.
We hopen dat deze drastische maatregelen het gewenste effect gaan hebben zodat we na 28 april weer kunnen doen wat we het liefste doen:
onze passie voor die heerlijke Italiaanse keuken delen met al onze trouwe gasten en kookliefhebbers.
Voor de workshops na 28 april is inschrijven nog mogelijk.

Tot gauw,
Francy

 

Ook dit jaar hebben we onze ijsmeester Bas weer uitgenodigd om een aantal ijsworkshops te verzorgen. Op veler verzoek gaan we weer voor de ijs-spijs versie, waarbij we ijsjes integreren in de diverse gangen van uiteraard weer een heel nieuw menu. Natuurlijk eindigen we met een 'dolce', maar laat je ook verrassen door de mooie smaakcombinaties die we gaan bedenken voor dit thema! Verrassend en leerzaam voor iedereen.

Zondag 14 juni (aanvang 16:00 uur) (vol)
Maandag 15 juni (aanvang 18:30 uur)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pasen betekent in Italië vooral: Welkom lente! Een feest dat vooral met vrienden gevierd wordt. Samen eten, samen delen en samen genieten. Dat kunnen wij ook. Een heerlijk voorjaarsmenu dat thuis zo op je Paasdis kan.

Woensdag 8 april (vervallen t.g.v. corona)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Proef de zon in dit heerlijke zomermenu! Hier ga je thuis nog veel plezier van hebben. Barbecue, buiten eten, vakantie; zoals elk jaar geven we jullie weer een rugzak vol kookinspiratie mee. Laat de zomer maar komen! Zoals altijd weer geheel nieuwe receptuur. 

Woensdag 3 juni
Woensdag 10 juni
Dinsdag 16 juni
Woensdag 17 juni
Donderdag 25 juni

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.