Dag 1: zondag

  • Ontvangst bij Borgo Monticelli (Voor een indruk van de locatie: www.castellomonticelli.com)
  • Welkomstdiner verzorgd door Cucina Francesca

Dag 2: maandag

  • Bezoek aan de lokale markt in Marsciano
  • Kookles en aansluitend uitgebreide voorjaarslunch
  • Korte siësta en daarna bezoek aan een ‘cioccolateria’. Hoe wordt Perugiaanse chocola gemaakt?
  • Bezoek bij de lokale Pizzeria

Dag 3: dinsdag

  • Bezoek aan een indrukwekkend lokaal wijnbedrijf (met rondleiding en proeverij)
  • Bezoek aan een speciaal agrarisch familiebedrijfje op een bijzondere plek (incl. uitgebreide lunch)
  • s’Avonds nog wat koken misschien? Of lekker uitbuiken en plannen maken voor de woensdag?

Dag 4: woensdag

  • Vrij te besteden

Dag 5: donderdag

  • We zijn te gast bij Adolfo en Darcy die met hun gezin op een heel bijzondere plek wonen in een prachtig natuurgebied. Die mooie natuur is hun passie, hun werk en hun leven.
  • Lunch ter plaatse
  • Korte siësta en daarna met elkaar de keuken in voor een mooie Cena (diner)

Dag 6: vrijdag

  • Bezoek aan de biologische ‘Azienda’ van Eliana en Matteo. Aansluitend een (lichte) lunch
  • Bezoek aan Pe-Fe, onze koffieproducent. Lastig maken zo'n perfecte espresso/cappucino
  • Terug naar Monticelli, misschien nog een korte siësta en dan: koken grande finale diner!

Dag 7: zaterdag

  • Na het ontbijt nemen we afscheid