Dag 1: zondag

  • Ontvangst bij Borgo Monticelli (Voor een indruk van de locatie: www.castellomonticelli.com)
  • Welkomstdiner verzorgd door Cucina Francesca

Dag 2: maandag

  • Bezoek aan de lokale markt in Marsciano
  • Kookles en aansluitend uitgebreide voorjaarslunch
  • Korte siësta en daarna bezoek aan een ‘cioccolateria’. Hoe wordt Perugiaanse chocola gemaakt?
  • Bezoek bij de lokale Pizzeria

Dag 3: dinsdag

  • We zijn te gast bij Adolfo en Darcy die met hun gezin op een heel bijzondere plek wonen in een prachtig natuurgebied.
    Die mooie natuur is hun passie, hun werk en hun leven
  • Lunch ter plaatse
  • Korte siësta en daarna met elkaar de keuken in voor een mooie Cena (diner)

Dag 4: woensdag

  • Vrij te besteden

Dag 5: donderdag

  • Bezoek aan een indrukwekkend wijnbedrijf (met rondleiding en proeverij)
  • De wandelschoenen kunnen aan. Vanaf Monticelli wandelen we door de vallei naar de bio-boerderij van Alfredo, waar we na een bezichtiging van zijn landgoed/bedrijf, aanschuiven voor een mooie maaltijd in zijn agriturismo

Dag 6: vrijdag

  • Bezoek aan authentieke watermolen op een mooi plekje in Torgiano
  • Lunch in Torgiano
  • Aansluitend rijden we naar Pe-Fe, onze koffieproducent. Een perfecte espresso/cappucino maken is niet eenvoudig.
    Leerzaam en lekker!
  • Terug naar Monticelli, waar we na een korte siësta, gezamenlijk een cena koken met elkaar

Dag 7: zaterdag

  • Na het ontbijt nemen we afscheid