Algemeen

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Actueel

Kookworkshops

Kookcursussen

Culinaire reizen

Accommodaties

Gastenboek

Fotoalbum

Contact

 


GASTENBOEK

 

 

Een greep uit de reacties van deelnemers aan onze activiteiten.

 

 


Ik kan je meedelen dat wij een hele gezellige avond gehad hebben, misschien waren we een beetje 'te' luidruchtig? Het samen koken was erg leuk om te doen en het eten was heerlijk. Het was allemaal prima verzorgd. Dus we gaan dit zeker nog een keer herhalen, als we nog mogen komen natuurlijk: koken met (Ridder)sterren.
Alie

Het was een hele leuke avond!
Ik vond het allemaal zo lekker dat ik alles gemaakt heb toen er 4 vrienden kwamen eten.
Mijn man zei bij elke gang: " Oh wat is dat lekker!" 
Ik moest er op een gegeven moment gewoon om lachen omdat hij het zo vaak zei.
Dus..... ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer dat ik bij je kom koken!
Eveliene

Ik wil je nog hartelijk dankzeggen voor de uitstekende workshop die we hebben gehad .
Kreeg alleen maar hele positieve reacties en sommigen hebben dit weekend thuis al de blitz gemaakt met een aantal recepten. Zeker tot ziens !
Nancy

Gisteren een fantastische dag gehad in jullie mooie kookstudio! Het was TOP ! Heerlijk gekookt en gegeten, we hebben genoten! Dank jullie wel en graag tot nog eens,
groetjes Jorinde

De kookworkshop Pranzo di Primavera" was geweldig, werken met mooie producten in een prachtige ruimte. Een inspirerende omgeving.....
Jeanne

 


Wij zijn inmiddels alweer een dag terug thuis, maar ik ben nog steeds in "Italiaanse sferen". Gisteren heb ik zalige pasta met "verse" truffel klaargemaakt en gegeten (nog prima te doen trouwens) en vandaag heb ik mijn nichtje laten zien hoe je bruschetta's maakt (zij noemde het "lekkere broodjes"... Foei!). Ik wilde jullie nog even laten weten dat ik heb genoten van een, in alle opzichten, heerlijke week: zalig eten, fantastische sfeer, boffen met het weer, uiterst inspirerend en (niet te vergeten), prima verzorging en organisatie! Nogmaals heel erg dank daarvoor!
Marjolein


Ik heb GENOTEN en had het niet willen missen!
Angela

 

 

'
Het was subliem! Alleen maar superreacties. Het zag er prachtig uit en was verrukkelijk .Ik geloof dat al je kaartjes meegenomen zijn.

Hanneke